logo


Date:August 03, 2015

КОНКУРС за финансирање ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА У ЦИЉУ ПОДСТИЦАЊА АКТИВИЗМА И ВОЛОНТИРАЊА МЛАДИХ

Ресурс центар за Подунавски, Шумадијски и Поморавски округ, Удружење грађана за социјални развој “Сунце” у партнерству са Омладином ЈАЗАС-а Пожаревац, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта расписује КОНКУРС  за финансирање ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА У ЦИЉУ ПОДСТИЦАЊА АКТИВИЗМА И ВОЛОНТИРАЊА МЛАДИХ.

Ако сте креативни, храбри, хумани, ако желите да омогућите квалитетнији живот вршњацима, младима али и другим суграђанима у својој локалној заједници и имате између 15 и 30 година, учествујте у програму МЛАДИ СУ ЗАКОН који се реализује шесту годину за редом у циљу подстицања активизма и волонтирања младих широм Србије!

На конкурс могу да се пријаве удружења младих и неформалне омладинске групе састављене од најмање пет чланова, као што су ђачки или студентски парламенти, разне омладинске секције и друге групе младих са територије Подунавског, Шумадијског и Поморавског округа. Неформалне омладинске групе морају имати минимум једну пунолетну особу.

Пријавите се на Конкурс слањем попуњеног обрасца за писање предлога идеје омладинског волонтерског пројекта до 23. августа 2015. године на еmail: ugsunce@gmail.com, или поштом на следећу адресу:Удружење грађана за социјални развој “Сунце”, Луја Пастера 17, Крагујевац,са назнаком: „МЛАДИ СУ ЗАКОН – пријава на конкурс“.

Смернице и образац за писање предлога  пројекта, можете преузети са сајта Ресурс центра за Подунавски, Шумадијски и Поморавски округ: www.sunce.org.rs, на омладинском порталу: www.mos.gov.rs/mladisuzakon, и сајту овогодишњег Националног програма волонтирања младих: www.kampovi.mis.org.rs, а за сва питања везано за процедуре пријављивања на конкурс можете се обратити: Удружењу грађана за социјални развој “Сунце”, Луја Пастера 17, Крагујевац путем електронске поште на еmail: ugsunce@gmail.com или телефоном на број: 034/362 700.