logo


Date:February 15, 2017

ЛИСТА УДРУЖEЊА МЛАДИХ/ НЕФОРМАЛНИХ ОМЛАДИНСКИХ ГРУПА ЧИЈЕ ЋЕ ОМЛАДИНСКИ ВОЛОНТЕРСКИ ПРОЈЕКТИ БИТИ ФИНАНСИРАНИ

ЛИСТА УДРУЖEЊА МЛАДИХ/ НЕФОРМАЛНИХ ОМЛАДИНСКИХ ГРУПА ЧИЈЕ ЋЕ ОМЛАДИНСКИ ВОЛОНТЕРСКИ ПРОЈЕКТИ БИТИ ФИНАНСИРАНИ
 у оквиру
КОНКУРСA
за финансирање

ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА
У ЦИЉУ ПОДСТИЦАЊА АКТИВИЗМА И ВОЛОНТИРАЊА МЛАДИХ
 за Шумадијски и Поморавски округ

  У складу са Законом о младима и Националном стратегијом за младе, Министарство омладине и спорта у партнерству са Ресурс центрима по окрузима Србије и ове године у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН пружа подршку удружењима младих и неформалним омладинским групама да кроз обуку и реализацију омладинских волонтерских пројеката подстичу активизам и волонтеризам у својим локалним заједницама.

Комисија Ресурс центра за Шумадијски и Поморавски округ, састављена од представника Ресурс центра, партнерских удружења, канцеларија за младе и медија из Шумадијског и Поморавског округа донела је одлуку да на основу пристиглих предлога омладинских волонтерских пројеката након реализоване обуке за писање пројеката/управљање пројектним циклусом, одабере доле наведене омладинске волонтерске пројекте који ће бити финансирани и реализовани у периоду од 16. фебруара до 15. маја 2017. године.

ПРЕГЛЕД ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА КОЈИ ЋЕ БИТИ ФИНАНСИРАНИ У ШУМАДИЈСКОМ И ПОМОРАВСКОМ ОКРУГУ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ