logo


Date:March 19, 2017

Најава догађаја – “Слика-хуманости” – радионице

Неформална група „Фото фанови“ позива све младе (старости 15 – 30 година) заинтересоване за фотографију да се пријаве за учешће на пројекту „Слика хуманости“. Током пројекта биће организоване четири радионице фотографије и три акције фотографисања од којих ће прикупљени добровољни прилог ићи у хуманитарне сврхе.

Радионице ће бити одржане у последњој недељи марта и првој недељи априла, у поподневним часовима или викендом, у сарадњи са фото студиом „Стаматовић“. Део радионица одржаће се у Атељеу, док ће друге бити организоване на отвореном простору. Учесници на радионицама научиће како да користе фотоапарат и искористе све функције фотоапарата, као и како да направе професионалну фотографију.

У наставку активности биће организоване три јавне акције где ће сви заинтересовани моћи да се фотографишу и добију професионалне фотографије, а за узврат издвојити било колика новчани пролог који ће ићи у хуманитарне сврхе.

Пријаве можете слати до 25. марта 2017. године попуњавањем обрасца у прилогу. Од свих пријављених биће одабрано 15 учесника који ће похађати радионице и учествовати на јавним акцијама.

Пројекат “Слика хуманости” спроводи Неформална група „Фото фанови“ уз подршку Удружења “Сунце”, Ресурс центра за Шумадијски и Поморавски округ у оквиру програма Млади су закон, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Пријаве се шаљу попуњавањем обрасца: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_K4ZN-ZAz-aExKQCyE5ojc5b9N8tvDmyWgHG923hv7rO-iQ/viewform